ONLINE UW GOLFLES BOEKEN

Via deze pagina kunt u online golflessen boeken. Klik op de foto van uw pro om uw les(sen) te boeken. Wilt u beginnen met golf? Bezoek dan de Golfles pagina met uitleg over de mogelijkheden.

Klik op foto van uw Pro om te boeken

VANDAAG - dinsdag 7 april 2020

ZIE HIERONDER VOOR ACTUELE BAAN STATUS

Zomergreens

Wintergreens

Trolleys

Buggies

Plaatsen

Qualifying

Approaching Green

Putting Green / Chipping Green

Driving Range

Terras

MEDEDELINGEN

MEDEDELING IVM CORONA VIRUS:

CLUBHUIS, BAAN & OEFENFACILITEITEN GESLOTEN

 

UPDATE 31/3/2020

Door recente ontwikkelingen en adviezen t.a.v. het coronavirus, informeren wij u graag over het volgende:

Verlenging van de overheidsmaatregelen om verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan hebben grote consequenties voor de maatschappij en ook voor golf:

Horeca en sportclubs moeten tot en met 28 april de deuren volledig sluiten en al bestaande maatregelen worden tot die datum verlengd. Voorlopig betekent dit concreet dat:

- ONS CLUBHUIS CONFORM REGELGEVING HELAAS GESLOTEN IS.

HETZELFDE GELDT VOOR DE BAAN EN DRIVING RANGE

- CONTROLEERT U S.V.P. REGELMATIG DEZE WEBPAGINA VOOR UPDATES!

HARTELIJK DANK VOOR UW BEGRIP  / MEDEWERKING! 

 

 

Introductie Cursus

Beginnen met golf: Aanbieding Introductiecursus

Deze introductiecursus is specifiek gericht op de startende golfer en bestaat uit een pakket van een aantal golflessen van een uur of anderhalf uur, al naargelang het aantal deelnemers aan de cursus.

Gedurende de cursus komen de verschillinde onderdelen van het golfspel aan bod en is hiermee een uitstekende manier om kennis te maken met golf ( Putten, Swingen, Chippen, Pitchen en bunkerslagen )

Omdat de groepen meestal uit drie of vier personen bestaan, plannen wij de lestijden in overleg met de deelnemers  en wordt er gestart met de golflessen zodra er voldoende inschrijvingen zijn. ( Dit is afhankelijk van de gekozen voorkeursdag en tijd die te vermelden is op het inschrijfformulier )

Kosten

 1 persoon    2 lessen van 1,5 uur  € 80,00

2 personen  2 lessen van 1,5 uur  € 50,00 pp

3 personen  4 lessen van 1 uur     € 60,00 pp

4 personen  4 lessen van 1 uur     € 50,00 pp

 

Omdat wij het zo leuk vinden dat je start met golfen bieden wij u een maand onze oefenfaciliteiten gratis aan. ( Normaal € 5.00 per dag of € 16.00 per maand )

U kunt uiteraard wachten tot wij voldoende deelnemers hebben op het door u gekozen dag en tijdstip. Indien u meteen wilt beginnen met uw zelf, partner of vrienden kunt u uiteraard gebruik maken van bovenstaande aanbiedingen voor 1, 2 of 3 personen.

Het ingevulde formulier kunt u afgeven bij Golf Parc de Pettelaar, mailen of per post naar ons verzenden. Na ontvangst nemen wij contact met u op.

 

Vraag het formulier aan via ons informatieformulier.

Golflessen bij onze "PGA Holland" golf professionals

Het Pro-Team van Golf Parc de Pettelaar wordt gevormd door:
Bronno Valk, Mark Whittingham en Toine van Bergen.

Wilt u les boeken dan kan dat online: Bekijk de agenda’s van onze pro’s.

U kunt natuurlijk ook individueel of in groepjes van 2 of 3 personen les boeken bij een van onze golfprofessionals. Onder de knop tarieven vindt u de verschillende tarieven. Lessen kunnen gevolgd worden op elke dag/avond van de week, van 08.30 uur in de ochtend tot 21.00 's-avonds op weekdagen, en tot 19.00 uur in de weekenden.

De genoemde lessen zijn exclusief oefenballen (zie tarieven). U kunt op de dag dat u les heeft gratis gebruik maken van de oefenfaciliteiten. Reserveringen voor individuele lessen maakt u direct bij de golf professional of in zijn online lesagenda. Reeds geboekte lessen kunnen tot 48 uur voorafgaande aan de lestijd kosteloos worden geannuleerd. Bij te laat annuleren wordt de les door de golf professional in rekening gebracht.

Voor groeps- of clinic mogelijkheden en tarieven kunt u contact opnemen met Jan Bart de Jongh onder nummer 073 - 613 66 30 of het informatieformulier gebruiken.

Ook golfen bij Golf Parc De Pettelaar?

Golf lessenGolf ClinicsReserveren

ACTUEEL

 • 31
  dec
  Clinic op GolfParc de Pettelaar

  Wilt u een familiedag, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest of met een vriendengroep een uitje organiseren dan bent u bij ons aan het juiste adres.
  Lees verder »
 • 06
  dec
  Aangepaste openings tijden tijdens de feestdagen

  Beste leden en gasten, het jaar nadert zijn einde en wij hebben op een aantal dagen wat aangepaste openingstijden.
  Lees verder »
Bekijk complete overzicht »