ONLINE UW GOLFLES BOEKEN

Via deze pagina kunt u online golflessen boeken. Klik op de foto van uw pro om uw les(sen) te boeken. Wilt u beginnen met golf? Bezoek dan de Golfles pagina met uitleg over de mogelijkheden.

Klik op foto van uw Pro om te boeken

VANDAAG - zaterdag 20 oktober 2018

ZIE HIERONDER VOOR ACTUELE BAAN STATUS

Zomergreens

Wintergreens

Trolleys

Buggies

Plaatsen

Qualifying

Approaching Green

Putting Green / Chipping Green

Driving Range

Terras

MEDEDELINGEN

Geen Bijzonderheden

Check hier voor eventuele updates m.b.t. de baan status; deze pagina wordt dagelijks voor 9.00 uur bijgewerkt:

Let op:

Mocht er kort voor sluitingstijd niemand meer op het Parc zijn dan sluiten we maximaal 1 uur eerder dan de genoemde tijden.

Dus mocht u nog willen komen oefenen binnen een uur voor sluitingstijd, is het raadzaam om ons te bellen (073-613 66 30).

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Open golfdag (incl. gratis proefles)

zaterdag 21 april 2018

Enthousiaste medewerkers, leden en vrijwilligers dragen allen hun steentje bij om u op zaterdag 21 en zondag 22 april een zo goed mogelijk beeld te geven van de golfsport en de verschillende mogelijkheden die de Pettelaar je hiervoor kan bieden:


> Iedereen is op 21 en 22 april van harte welkom van 12.00 tot 17.00!


Tijdens de Open Golfdag kun je informatie verkrijgen over bijvoorbeeld lidmaatschappen, beginnerscursussen en speelmogelijkheden.

Daarnaast kun je meedoen aan diverse activiteiten zoals hieronder aangegeven.
– uitleg over de basisvaardigheden en introductiecursus
– gratis golflessen in de verschillende onderdelen van de sport
– wedstrijden met andere bezoekers
– rondleiding over het complex en de 9 holes baan


Plezier
Golf is een leuke en uitdagende sport voor alle leeftijden! Kom naar de Open Golfdagen en maak kennis met golf en ervaar het plezier!
Vriendschap
Golf is bij uitstek een sport die zich leent om samen met anderen te beoefenen. Ongeacht leeftijd, spelniveau of geslacht; je kunt met elkaar genieten van deze fantastische sport. Kom samen met vrienden naar de golfbaan en ervaar/deel de passie voor golf met elkaar.


Familie
Samen met je vader, moeder, broers, zussen, opa’s en oma’s golfen? Dat kan! Kom samen met je familie naar de open dag. Wat is er leuker dan met het gezin de golfsport te beoefenen!


Nieuwsgierig?
Op de webpagina "De Baan" kun je d.m.v. drone filmpjes letterlijk in vogelvlucht onze prachtige golfbaan al vanuit thuis bekijken. Voor de golfers die de baan reeds kennen biedt dit nieuw perspectief en kan het je wellicht helpen bij je course management!


Terug naar overzicht »

Ook golfen bij Golf Parc De Pettelaar?

Golf lessenGolf ClinicsReserveren

ACTUEEL

 • 23
  mrt
  Parttime horecamedewerker gezocht

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije horecamedewerker (tussen de 18 en 25 jaar) voor in de weekenden en vakanties (evt. ook op doordeweekse avonden). Heeft u een neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen, die graag aan de slag zou willen bij ons als bijbaan en in de weekenden beschikbaar is? Wij komen graag met ze in contact! Laat ze hun contactgegevens voor 1 april aanstaande sturen naar: info@pettelaar-golf.nl en wij nemen contact met ze op.
  Lees verder »
 • 10
  mrt
  BEKIJK ONZE 9 HOLES IN VOGELVLUCHT

  Wist u dat u op onze website onze prachtige golfbaan letterlijk in vogelvlucht bekijken.
  Lees verder »
Bekijk complete overzicht »