ONLINE UW GOLFLES BOEKEN

Via deze pagina kunt u online golflessen boeken. Klik op de foto van uw pro om uw les(sen) te boeken. Wilt u beginnen met golf? Bezoek dan de Golfles pagina met uitleg over de mogelijkheden.

Klik op foto van uw Pro om te boeken

VANDAAG - donderdag 24 oktober 2019

ZIE HIERONDER VOOR ACTUELE BAAN STATUS

Zomergreens

Wintergreens

Trolleys

Buggies

Plaatsen

Qualifying

Approaching Green

Putting Green / Chipping Green

Driving Range

Terras

MEDEDELINGEN

Baanstatus (wordt dagelijks voor 9.00 bijgewerkt):

 

> BAAN IS OPEN

 > I.v.m. drassigheid bij voorkeur géén buggies / handicarts

 

> Openingstijden clubhuis en drivingrange ( per 27-10-2019 )


Maandag                       : 8.30 - 21.00 uur

Dinsdag en Woensdag  : 8.30 - 22.00 uur

Donderdag en Vrijdag   : 8.30 - 21.00 uur

Zaterdag en Zondag     : 8.30 - 20.00 uur

 

 

> Opmerking m.b.t. openingstijden:

Mocht er kort voor sluitingstijd (zie hierboven) niemand meer op het Parc zijn, dan sluiten we maximaal 1 uur eerder dan de genoemde tijden.

Dus mocht u nog willen komen oefenen binnen een uur voor sluitingstijd, is het raadzaam om ons te bellen (073-613 66 30).

Hartelijk dank voor uw begrip en medewerking.

Businessclub

Business Club
De business club van Golf Parc de Pettelaar biedt u naast sportief genot vele commerciele mogelijkheden. Met een business club pakket op maat vinden we de 'perfect fit' voor uw business. Met onze prachtige 9 holes baan, uitstekende oefen en clinic faciliteiten en een gezellig bourgondisch clubhuis kunnen we u op vele manieren van dienst zijn.

De voordelen die het lidmaatschap van de business club u kan bieden zijn net zo veelzijdig als de golfsport zelf.

Golf
Golf geniet een steeds grotere populariteit, zeker in het zakelijk leven. Dat mag geen wonder heten. Want waar anders kun je in een heerlijke natuurlijke omgeving sportiviteit, gezelligheid en vaak ook zakelijkheid zo goed combineren. Waar anders verloopt het leggen van contacten zo vanzelfsprekend.

De uitstekende kwaliteit van Golf Parc de Pettelaar wordt overal erkend. Geen wonder dat diverse bedrijven met veel interesse zijn ingesprongen op de zakelijke mogelijkheden van de golfbaan, en dat de belangstelling van het bedrijfsleven blijft groeien.

Perfectly fit for your business
Binnen het unieke karakter van Golf Parc de Pettelaar is een bijzondere plaats ingeruimd voor de Business Club, binnen het concept van 'perfectly fit for your business'. Dit houdt in dat u uw deelname aan de business club exact kunt afstemmen op de wensen die u heeft. Het basis pakket kan naar uw wensen worden aangevuld tot een volledig pakket.

Het basispakket bestaat uit de volgende onderdelen: een bedrijfsabonnement, vermelding op het sponsorbord bij de entree en de driving range, de mogelijkheid om op rekening gebruik te maken van de catering faciliteiten, en deelname aan de Business Club competitie. En, voor wie meer wil, kan er meer…….

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Jan Bart de Jongh,     tel. nr.: 073-6136630, e-mail: info@pettelaar-golf.nl Uw kunt ook het informatieformulier gebruiken.

Business Club Competitie
Voor de stand in de Business Club competitie kunt u hier klikken

Business Club leden
Voor een overzicht van de Business Club leden kunt u hier klikken

Ook golfen bij Golf Parc De Pettelaar?

Golf lessenGolf ClinicsReserveren

ACTUEEL

 • 08
  okt
  Aanbieding Winter abbonement driving range

  Wintertijd = Oefentijd
  Lees verder »
 • 15
  jan
  Horecamedewerker gezocht

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en gastvrije horecamedewerker voor in de week(enden) en vakanties Heeft u een neefje, nichtje, buurmeisje, buurjongen, die graag aan de slag zou willen bij ons als (bij)baan en in de weekenden beschikbaar is? Wij komen graag met ze in contact! Laat ze hun contactgegevens voor 1 maart aanstaande sturen naar: info@pettelaar-golf.nl en wij nemen contact met ze op.
  Lees verder »
Bekijk complete overzicht »